Američki CAP Group ispipava Mercator

Bez autora
Aug 04 2011

Predstavnici američke tvrtke CAP Group u srijedu su se sastali sa Cvetkom Selšek koja koordinira prodaju najvećeg slovenskog trgovačkog društva Mercator. Amerikanci su prikupljali informacije o postupku prodaje spomenutog poduzeća. Podsjetimo, jedanaest dioničara Mercatora sredinom lipnja potpisalo je sporazum o zajedničkoj prodaji svojih vlasničkih udjela. U paketu je na raspolaganju 50,03 posto osnovnog kapitala dionica društva. Sporazum su potpisali Abanka, Banka Celje, Gorenjska banka, Hypo banka, NFD 1, NFD Holding, NKBM, NLB, Pivovarna Laško, Pivovarna Union i Radenska.

Američki CAP Group ispipava MercatorPredstavnici američke tvrtke CAP Group u srijedu su se sastali sa Cvetkom Selšek koja koordinira prodaju najvećeg slovenskog trgovačkog društva Mercator, izvijestio je POP TV.

Amerikanci su, kako navodi spomenuta televizija, prikupljali informacije o postupku prodaje spomenutog poduzeća.

Podsjetimo, jedanaest dioničara Mercatora sredinom lipnja potpisalo je sporazum o zajedničkoj prodaji svojih vlasničkih udjela. U paketu je na raspolaganju 50,03 posto osnovnog kapitala dionica društva.

Sporazum su potpisali Abanka, Banka Celje, Gorenjska banka, Hypo banka, NFD 1, NFD Holding, NKBM, NLB, Pivovarna Laško, Pivovarna Union i Radenska.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik